Friday, August 22, 2008

По-лесен начин да рисуваме със Skype емотиконки

Благодарение на bganzeige имаме възможността да рисуваме със Skype емотикони. Те са разработили web базирано приложени за рисуване със Skype emoticons. Прилижението за Skype "художници" можете да намерите тук planetbob.net. Как точно да рисуваме?
Това е вашето работно поле:Имате възможност да променяте големината на вашата картинка като промените стойностите на weight(ширина) и height(височина), след като напрвите промените натиснете бутона Submit new size. Следкато сте избрали желаната големина, можете да избете с каква Skype емотикона искате да рисувате. Това можете да напрвите като придвижите курсора на мишката върху бутона Set emoticon и си изберете Skype емотикона от падащия списък. Можете да задавате фона на картината с едно натискане на битона skype. Ако желаете може да маркирате цял ред или колона със избрана преди това емотикона за целта натискате стрелката отгоре или в ляво и целия ред или колона се маркира в избраната Skype емотикона.След като сте нарисували вашата картина със Skype емотикони натиснете бутона Get Skype Code. След това сайта ще генерира вашият Skype код който можете да изпращате на вашите приятели по Skype за да покажете своята творба.

2 comments:

Ники said...

Също може и в този сайт: http://skypolatory.cyberplant.net/, но е нужна регистрацяи първо. Иначе там също има доста готови потребителски картинки от емотиконки.

Онлайн said...

много хубав сайт