Wednesday, August 20, 2008

Skypephone S2 вече в продажба


За модела вече съм в предишни статии, в Skype телефонът е интегрирана напълно безплатна версия ня скайп. Със Skypephone S2 можете да пращате събщения или да провеждате разговори напълно безплатно с вашите Skype абонати, без значение къде се намирате. Също така е безплатно и за вашите Skype приятели да ви пишат или звънят когато използвате Skypephone S2. Естесвено със Skypephone S2 получавате и всичко останало което очаквате от един телефон - да провеждате разговори и да пишете sms, да снимате с вградената камера или да си проверявате имейла.
С какво новият Skype телефон превъзхожда старият модел?

Нов подобрен интерфейс - имате по лесен и по бърз достъп до приложенията. Skype абонатите ви са в телефонния указател - така имате по бърз достъп до телефонния номер или Skype абонатът когото търсите.

По-добра изработка, дисплей и камера - Skypephone S2 разполага с метални бутони и метален заден панел. 2,2 инчов дисплей с резолюция 240 x 320 докато при придният модел бяха 2 инча с резолюция 176 x 220. И естесвено в новият Skype телефон камерата е по добра, при него разполагаме с 3,2 мегапиксела, докато предният модел разполага само с 2 мегапиксела.

HDSPA - В телефона има вградени драйвъри за модем така че можете да използвате кабела, който идва с телефона и да използвате интернет на вашият компютър или лаптоп.

Facebook и Last.fm приложения и Rss четец - удобен достъп до Facebook, Last.fm и любимите ви rss новини, когато сте в движение.

От къде можем да го закупим?
Skype телефонът се предлага само в обединеното кралство, за съжаление. Цената на телефонът е 69.99 паунда или е безплатен ако го вземете с договор за 15 паунда на месец.

No comments: