Thursday, August 28, 2008

Skype - забавния начин за връзка със света


Мислите че Skype е просто програма за разговори и чат по интернет? С удоволствие ще ви кажа че не е така! Skype си има и своята весела част :). Като изключим емотикони с които можете да изразите чувствата си или просто да се забавлявяте със Skype, какво друго може да е забавно в Skype? За тези които незнаят отговора, Skype има вградени игри! Игрите са много и са разнообразни Skype предлага за всеки по нещо - за малките малугани и за възрастните им родители. Игрите можете да откриете във вашият Skype. Отворете Skype и в най горната лента(главното меню) изберете Tools -> Do more -> Play games. След това Skype ще ви отвори прозорец с доста игри с които можете да си запълните свободното време или докато очаквате нетърпеливо отговор по Skype чата.
За тези които са със Skype на български: можете да откриете игрити във вашият Skype в Инструменти -> Още задачи -> играене на игри.
Можете да играете Skype игри с приятели които са далеч. Какво голямо удоволствие би било да утидеш с приятели на боулинг, е направи го още сега по Skype :)
Предлагам в коментарите на тази тема да споделяме личните си постигнати рекорди в любимите ни Skype игри.
Приятна игра на всичи!( внимавайте води до пристрастяване :) )

1 comment:

Anonymous said...

Visit my auctions site