Saturday, August 9, 2008

Неограничени Skype разговори до стационарни телефони

През месец април тази година Skype пуснаха услугата: Неограничени Skype разговори до стационарни телефони. За съжаление услугата не е безплатна, но пък е на много достъпна цена. И като наказани от технологичния свят както винаги хубавите работи не се предлагат в България, не сме в списъка на Skype за таси услуга. Защо пиша за това сега като услугата се предлага от месец април в официални сайт на скайп? Пиша за тази услуга защото мисля че достъпните и цени са много примамливи, а другата причина е че на 7-ми Август в сайта на Skype бяха включени още две страни - Финландия и Израел.
Но все пак защо пиша когато нашата родина я няма в списъка на Skype със ътраните за тази услуга? Пиша защото все пак можем да се възползваме от евтини международни Skype разговори! Ако се абонирате за тази услуга можете да говорите с роднини, познати и приятели в чужбина посредством вашият скайп. Тази услуга ще ви струва $4.95 на месец ако се абонирате само за 1 страна. Ако искате да провеждате разговори от вшият Skype до стационарни телефони в повече страни това ще ви струва: $5.95 за 21 държави в Европа или $12.95 за 36 страни в целият свят.


Закупи скайп пакет за международни разговори от тук.

4 comments:

Anonymous said...

"...планината пази своите тайни..."

Anonymous said...

Може да използвате доста по евтините алтернативи като Voip Stunt и Voip Buster ;)

Anonymous said...

skype ne struva. Na Voip uslugite sa mnogo po-evtini, plashtash 10evro za 4 meseca i govorish bez pari do stacionarni telefoni ;) Osven tova kachestvoto na uslugata e mnogo po-dobro, po skype mnogo chesto ne se chuva dobre.

SS_BOY said...

никой не ви задължава да ползвате скйп. Но според мен Skype е най-добрата програма и затова съм посветил блога точно и само на Skype!