Monday, November 5, 2007

Изтеглете последния скайп


Изтеглете най-новия скайп и се присъединете към повече от 100 милиона обонати по целия свят. Или просто заменете вашия стар скайп с най-новата версия и общувайте с роднини и приятели с повече функции и по приятна визия. Изтеглете новата версия от тук : Skype 3.2

7 comments:

Anonymous said...

Това е върховна простотия. Откъде на къде ще си сменям Уиндоса за който съм платил защото вие задължавате абонатите си да си сменят версията на скайпа, а той не поддържа Уиндос 98?

SS_BOY said...

Здравейте,
Никой не ви задължава да си сменяте Windows или да използвате Skype. Ако толкова много държите на скайп в интернет има много пиратски Windows-и които без проблем можете да дръпните без да си платите и няма да са по лоши от този за който сте си платил/а. А ако държите на това да си стоите със вече остарелия 98 просто не ползвате скайп и това е. Този коментар е без лоши чувства надявам се да не съм ви обидил, но не можете да обвинявате и мен за това, не аз отговарям за скайп :)

Anonymous said...

Не ми харсва този нов скайп, и ще търся стария.

Anonymous said...

как да го харесам новия скайп като изобщо не ми тръгва? the programme has encounter a problem and needs to close. sorry... blah blah ....няколко пъти го преинсталирам и все това.

Unknown said...

Абе хора, що се занимавате с Бозата. Аз съм от 4 години с Луникс. В момента съм с Убунту 9.04. Работи перфектно на лаптоп - HP Pavillion DV5. Имам кракната боза под VMWare за да мога да си цъкам игрички, а за всичко останало ползвам Линукс.

Вили said...

Докога ще има проблем с включването на скайп? Вече трети ден губя по час време в опити да го пусна - и не става... докога ще е така? Няма ли кой да отстрани проблема?

Anonymous said...

а аз изоб6то не мога да го изтегля тва е направо лост от 3 дни се опитвам да го изтегля и все не става