Monday, November 19, 2007

Горд съм да ви съобщя...

Искам да ви съобщя че вече от нашият сайт можете да закупите заплатените услуги които предоставя програмата срещу минимални суми.

Първата услуга която можете да заплатите е за да получите реален номер на вашият скайп. С този реален номер ще могат да ви звънят от домашни телефони, GSM-и или някои роднина от чужбина може да ви потъси без да има скайп. Цените за тази невороятна услуга са 18$ за 3 месеца или 60$ за 1 година. Можете да закупите услугата си като натиснете на този банер

Следващата услуга е закупуване на стационарен или мобилен телефон директно от сайта на скайп, което гарантира качество и сигурност. Ако говорите много по скайп или искате нова продобивка която е интересна или полезна то посетете този линк и пазарувайта на воля:
Skype Store Europe

Другата услуга която се предлага на нашият сайт е да заплатите за скайп-гласова поща. С помоща на тази евтина(5 евро за 3 месеца,15 евро за година) услуга получавате гласова поща която е незаменима в случай че някой ви търси а вие не сте пред компютърът си. Услугата можете да заплатите тук:

Skype Voicemail
Следващата услуга която предлагаме е закупуването на скайп кредит който служи за разговори към стационарни и мобилни телефони. Скайп креди можете да закупути от тук:



Има и още куп услуги които предлагаме но просто незнам дали ще са ви нужни затова ако някой е разбрал за нещо което не предлагаме и иска да го има на сайта просто да се свърже с мен и всичко ще е ОК.

Thursday, November 15, 2007

Skype 3.6.0.216

Skype 3.6.0.216 e най-новата версия на скайп. Толкова е нов че даже още "пари". Теглете, небойте се :) . Ще останете изненадано доволни. Тази версия на скайп можете да изтеглите от ТУК.

Skype: Интересно!!! :-)

Skype: Интересно!!! :-)

Интересно!!! :-)

Намерих в интернет 1 статия която е много интересна, в статията е описано как да покажете чрез видео разговор по скайп(без да ви е нужна камера) : какво правите на вашият компютър,снимка, какво гледате през тунера на компютъра си(ако имате такъв :-) ) и т.н. Стаитята можете да откриете ТУК.

Skype 3.5

Едва ли има нужда да ви запознавам с програмата. Това е най новата версия на любимата ни програма за комуникация. Новото във тази версия е бета поддръжката на видео споделяне при конференции. Skype 3.5 можете да изтеглите от тук.

Friday, November 9, 2007

MX Skype Recorder 3.3.2

MX Skype Recorder e малка програма която може да запише всички проведени разговори в скайп. Единствено което трябва да направите е да я пуснете повреме на разговор и след приключването му да отидите в папката на програма и да потърсите съответния мп3 файл. Прогарамата работи с всички финални версии на скай. Можете да я изтеглите от тук.

Tuesday, November 6, 2007

Два скайпа на един компютър

1. Ръчно стартиране на втори скайп:
Отидете в c:\Program Files\Skype\Phone\
Цъкнете с десен бутон на “Skype.exe” и изберете опцията “Run As”
Изберете втория потребителски акаунт и въведете паролата за него, след което изберете ОК, и готово, Вече имате втори скайп едновременно с другия и също така настройките които въвеждате в него не променят другия, а и освен всичко друго можете да провеждате разговори м/у двата скайпа.

2. Автоматично зареждане на втори скайп:

Option explicit
Dim oShell
set oShell= Wscript.CreateObject(”WScript.Shell”)
oShell.Run “runas /noprofile/user:username “”C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe”"”
WScript.Sleep 100
oShell.Sendkeys “password~” ‘Не забравяйте знака тилда в края на паролата!
Wscript.Quit

Запишете го с произволно име и разширение .vbs след което при стартирането му скайп ще бъде стартиран като втория ви създаден потребител в скайп и освен това ще помни въведените от вас настройки! :) Освен това не забравяйте да промените username и password с тези на втория windows потребител, който сте създали преди това :)

Ето и клипче как точно става, тъй като кодировката е доста важна и трябва да бъде ANSI (има го като опиця в Notepad, когато изберете SaveAs изберете Type: All Files и Encoding: ANSI :) това е при стартиране на файла всичко става автоматично и замества начин #1 . >>>ИЗТЕГЛИ<<< (Формат: .avi, Размер: 2,07MB)



Източник: Владимир Колев

3 Skypephone

Skype и операторът 3 анонсираха новия мобилен телефон 3 Skypephone. Моделът работи на базата на платформата BREW от Qualcomm. Чрез приложението Skype притежателите на телефона могат да провеждат безплатни разговори с целия свят. Той има и специален клавиш по средата за управление на програмата. Дисплеят на 3 Skypephone е 2-инчов с разширение 176 x 220 пиксела, а освен това моделът има 2-мегапикселова камера и музикален плейър. Вградената му памет е 16 MB, но може да се увеличава чрез memory карта microSD. Размерите на апарата са 100 x 44 x 13,6 мм, а тежестта му е само 86 грама. Очаква се до края на годината 3 Skypephone да бъде пуснат в продажба във Великобритания, Австралия, Австрия, Дания, Хонг Конг, Италия, Ирландия, Макао и Швеция.

Monday, November 5, 2007

WiMood for Skype - програмка с която можете да променяте настроението си в Skype.

WiMood е една много харесвана от мен програмка, с която можете да променяте “настроението” си в Skype. Програмата е изключително малка ~2mb и не бави компютъра. Ползването е лесно, но има и някои тънкости. По долу ще се опитам да ви разясня всичко свързано с програмката WiMood. За да разберете повече и за да си изтеглите програмката посетете този сайт там ще намерите всичко нужно за нея :) -WiMood for Skype


Skype phone



Skype обявиха, че работят с британският мобилен оператор 3 за създаването на апарат позволяващ на потребителите да провеждат безплатни обаждания през интернет. Говорител на 3 потвърди, че група работи по създаването на интернет мобилни обаждания, но не обяви кога ще видим работещ модел. Апаратът се очаква да работи като нормален GSM, но да има Skype функция позволяваща безплатни обаждания към Skype абонати. Напомняме ви, че Skype използва интернет за безплатни обаждания, като така спестявате използването на телефонната мрежа, което се таксува най-скъпо мобилните оператори.

Говорителят на новосъздадената група не даде повече информация, но заяви, че първите им резултати трябва да се появят до края на годината.

Skype emoticons Art

В този блог съм решил да ви показвам трикове интересни програми свързани със Skype и други неща свързани със скайп. В тази статия ще ви запозная с така нареченото Skype emoticons Art(рисуване с емотикони в скайп). Това представлява изобразяване на различни форми представени с емоиконите в Скайп. Такива рисунки можете да нарисувате сами или просто да ги копирате от някой сайт. Аз ще ви предложа любимият ми сайт winAddons.com

Всички емотиконки

Освен емотиконките които са показани във вашият скайп има и скрити такива. Аз открих в мрежата един сайт където са показани всички емотиконки за скайп и васичк флагове, сищо така и как се изписват. Ако искаш да видиш всички влез тук.

SkypeIn - твоя персонален номер

SkypeIn е номер, който ти позволява да получаваш обаждания до Skype от всеки стационарен или мобилен телефон. Това е евтин и лесен начин твоето семейство, приятели и колеги да са винаги във връзка с теб. На цената на един локален телефонен разговор, независимо къде се намираш.
SkypeIn върви с безплатна гласова поща.
Приятелите и семейството ти могат да ти се обаждат на ниска цена.
Има удобството на истински телефонен номер.
Можеш да приемаш обаждания винаги, когато използваш Skype.
Можеш да си купиш до 10 SkypeIn номера, в 14 различни страни по света.

SkypeOut - обади се евтино на обикновен телефон

SkypeOut е невероятен и евтин начин да се обаждаш до стационарни и мобилни телефони през Skype. За да можеш да се обадиш, трябва да си закупиш малко Skype кредити, цените започват от 10 Euro.
Провери най-новите цени за разговори за държавата, с която искаш да разговаряш, за да разбереш колко много спестяваш, използвайки Skype.
Евтини разговори със стационарни и мобилни телефони.
Едни и същи цени, независимо от деня или часа.
Превъзходно качество на връзката.
Минималната стойност на закупените кредити е само 10 Euro.
Без никакви такси за инсталация или абонамент.

Как да откриеш хора, с които да си говориш?

Просто потърси и добави хора към списъка с контакти. И когато го направиш ще можеш да видиш дали са online, offline, дали са заети в момента или дали не са оставили компютъра за малко в момента.
Import contacts ти позволява лесно да добавяш приятели или колеги, които вече имат Skype. Можеш директно да се обадиш на контатките си от Microsoft Outlook®, без дори те да използват Skype.
Shared Groups е доста полезна функция, когато списъка с контакти е пълен с приятели или роднини. С нея можеш лесно да ги организираш, като създадеш различни групи с контакти. И тогава всичките ти приятели или работната група по последния ти проект ще са във връзка с теб и ще се обновяват всеки път когато се появи нов член на групата.

Изтеглете последния скайп


Изтеглете най-новия скайп и се присъединете към повече от 100 милиона обонати по целия свят. Или просто заменете вашия стар скайп с най-новата версия и общувайте с роднини и приятели с повече функции и по приятна визия. Изтеглете новата версия от тук : Skype 3.2

Какво е Skype?

Skype? Все още не сте използвали Skype? Опитайте, ще ви хареса, лесно и забавно е, при това безплатно. Със Skype можете да говорите безплатно с всеки по цял свят от вашия компютър. Има много полезни и евтини услуги и екстри, които можете да използвате.